Rózsás csipkés Marie Antoinette rokokó baba

Rokokó és Marie Antoinette

Anasztázia is arra vágyott, hogy egyszer Marie Antoinette lehessen. Hát most megkapta 🙂 Övé lett a következő ruhaköltemény, lilás mintástul, pazar rózsaszín rózsás csipkéstül.

Mi következhet ezután?

A következő ruha is már félig elkészült, sorban áll rá a következő Rongylady. Mindjárt elárulom, kié lesz. (Alig bírnak már magukkal, tülekednek a sorban). A csipke nincs még felvarrva, az is nagyon szép lesz, egészen más, mint a többi ruhán.

Fodrászos játékok és a titkaim

Elárulok egy óriási titkot. Kényelmes vagyok, és nem bírom a sürgetést. Ez sok jó ötletet kihozott már belőlem. A babákon a cserélgethetőség már régi trükköm, ezen a rossz tulajdonságomon alapul. 🙂 Mikor egy új dolgot elkészítek, már rögtön fel lehet használni, nem kell várni még hetekig, míg minden a helyére kerül.
Most például új ruhát kapott Anasztázia, de ha jól megfigyelted, a frizurát csak áttettem a fejére, ez most ugyanaz, mint Leonóráé volt a fehér Marie Antoinette rokokó ruhához. Milyen rémes is lenne napokig varrogatni, hogy végre legyen egy új Rongylady, mikor “ilyen egyszerűen (?)” készen lehet. 🙂

Innen 18 éven felülieknek

A ruha még csak rá van tűzve a baba hátára. Ez most nem kényelmességből. Van egy vicces oka. Ide kapcsolódik valami érdekesség (amit sose mertél megkérdezni), kicsit várj, hamarosan megírom 🙂 18+ lesz. Na azért annyira nem! csak egy kicsit 🙂 (Mégiscsak kislányoknak készül ez a Rongylady!)

Kézműves babák további titkai

Már meséltem a kézműves titkaimról, a babák új testéről hajlítható lábbal és kézzel, az arcának titkáról, szeméről, parókájáról. Ezután pedig megtudhatod, amit sose mertél megkérdezni a kézműves babák kebleiről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *