Bohém Leonóra és Barbie ellentmondásos barátsága – mese 5. rész

Különös találkozás

Ennek is meg kellett történnie. Bohém Leonóra és Barbie találkozott.
Leonóra már tapasztaltabb hercegnő volt. Annyi helyen járt, sok különleges barátot szerzett. Végre megismerte a világot a palotán kívül is. Barbie-ról ez nem mondható el. Az egy dolog, hogy soha ki se jött még a palotából, de maga a palotája is annyira távoli a valóságostól. Képzeljétek, minden rózsaszín és műanyag. Ugye milyen érdekes ötlet?
A másik a ruhája. Egy hercegnő, de Leonóra kicsit megsajnálta a ruhája miatt. Már annyit hallott Barbie divatos viseletéről, de ez a vacak műanyag ruha? Hát, elég igénytelen anyag.
Ami a legfurcsább volt Barbie-n, az arcán folyton ez a bájmosoly…


Előzmények

Nem ismered Bohém Leonórát? Olvasd el, ki is ő.

Nagy tervek

Rongylady összeszedte minden fantáziáját és több tervet is kiötlött, hogy Barbie valami igazi kalandot élhessen át a sok rózsaszín habos palotázás után.

1. terv

Lásson másféle ruhát is, mint a műanyag.
Átöltözteti Barbie-t a saját ruhájába. Nézzük meg, hogy áll rajta.

2. terv

Kikupálja egy kicsit barátnőjét. Időközben megkedvelte, összebarátkoztak.
Legyen már egy kicsit lazább!
Szerette volna neki is átadni, amiket megtapasztalt a kalandozásai során.
Először is elviszi sátrazni!Leonóra mindig megmosolyogta Barbie-t, miért kell ennyire folyamatosan bombanőnek lennie. Még a sátorban se tud lazítani? Leonóra szívesen felvett nadrágot is (aki ismeri: rongylordos reneszánsz gatyát). Ja persze, Ken ruháit nyilván ő se hordta volna. 🙂

3. terv

Barátokat kell találniuk.
Bemutatta Barbie-t a barátjának, RongyDinónak is.
Nézd meg a képen. Kicsit kényszeredett a mosolya…Végül Barbie talált magának barátokat. Jajj :-)))De végül is nem ez a legfontosabb. A barátnőknek nem kell, hogy mindenben egyformák legyenek 🙂

Következő rész

Hamarosan megtudjátok, ki tette a legnagyobb hatást Leonórára. Talált egy izgalmas egyéniséget. Szép, mint egy hercegnő. És bevállalós, vagány is közben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *