Kézműves babák arcának titka

Kézműves babák arca

Attól, hogy kézműves babák, még lehet karakteres arcuk. A pötty szemek, kerek arcok nagyon helyesek, de a bonyolultabb formákat jobban kedvelem.
Az arc jellegzetességei

Rongyladyknek elég karakteres szeme, orra, szája van, nem mindegy, hova kerülnek ezek a baba arcán belül.
Az sem mindegy, az arcát hogy tömöm ki. Baloldalon egy majdnem kitömött, jobb oldalon egy teljesen kitömött Rongyboszorkány látható. Elég más lesz tőle a karaktere.

Valószínűleg erről a képről nehéz elképzelni, mi lesz a végeredmény. Ha kíváncsi vagy, mi lesz egy ilyen félkész fejből, megnézhetsz három már elkészült Rongyboszorkányt, a Halloweeni RongyBoszorkányt, a középkori Rongyboszorkányt és a vintage Rongyboszorkányt.

Két titok az arcokról

  • 1.
    A nőies babaarcon a szem alatt (a járomcsont) sokkal gömbölyűbb, mint a férfiarcon. A férfiak arca hosszúkásabb és laposabb. Így a tömés is sokkal több a női arcon a járomcsontnál (lásd a képen).
  • 2.
    A női baba szemét érdemes minél lejjebb varrni, ettől is nőiesebb lesz. Ha ugyanazon az arcon feljebb kerül a szem, egyre férfiasabb. Próbáljátok ki 🙂 Például egy főtt tojáson filctollal.

Kézműves babák további titkai

Már meséltem a kézműves titkaimról, a babák új testéről hajlítható lábbal és kézzel. Hallhatsz Rongylady szeméről, parókájáról. Ezután pedig megtudhatod, amit sose mertél megkérdezni a kézműves babák kebleiről.

Szeretnél még hallani a titkaimról?

Gyere ide, hogy ne maradj le semmiről 🙂