Érdekel boszorkány kalap készítése?

Érdekel boszorkány kalap készítése?

Magadnak vagy lányodnak? Most farsangra. Vagy majd Halloweenra.
Boszorkány kalap készítése.

Boszorkány kalap DIY

Boszorkány kalap DIY

Süvegre hangolódás

Rongylady kézműves babának már készítettem boszorkány kalapot, de magamnak még sohasem. Nagyon kíváncsi voltam, rajtam is úgy áll-e majd.

Arányok kísérletezése

Mondanom se kell, hogy minden ponton elbukott az első kísérlet 🙂 A játékbaba mérete olyan pici hozzám képest, hogy amik rajta tökéletesen működtek, a nagy méretnél nem. A 2. kísérlet viszont már jó lett 🙂

Például gondoltad volna, ha akkora a boszi süveg karimája, mint a téli sapkád, sose fog felmenni a fejedre, mert a süveg nagyon hamar kezd csúcsosodni, míg a téli sapkádnak van egy szép nagy bővülése a fejeden. Az én fejem körben 58 cm, a süveg pedig 70 cm-rel készült el.

DIY füzet

Le is szerettem volna fotózni, hogyan készül a süveg, így próbáltam a gyerekek alvásidejét kihasználni. Ez sokat lassított a folyamaton 🙂 De elkészült!

Elkészült a kalap

Ma, végre megszületett a kalap is. És tényleg 2 az 1-ben (ettől tartottam a legjobban, vajon csak a fejemben létezik-e ez a dupla felhasználhatóság).
Hogy mitől 2 az 1-ben? Az legyen meglepetés!

Mutatok két változatot a süveghez, ahogy te is díszítheted. Egyiket lásd fenn, másikat itt. De van még több is a füzetben.

Boszorkány süveg

Boszorkány süveg

Te is szeretnél egy boszorkány kalapot készíteni?

Csak le kell töltened. Boszorkány kalap készítése. Gyere ide, és elküldöm neked e-mailben.

Süveg képek még

Két hét influenza és gyerekápolás után túl hiú vagyok, hogy egy fotó erejéig fejemet adjam a kalaphoz. 🙂 Így kerestem egy állatot a lakásban, aki legjobban tud helyettesíteni (kizárólag méret alapján), így mégis megcsodálhatjátok a karima bohókás ívét „élőben” is 🙂 (Kicsit King Kong-ra hajaz a fotó, bár ez nem volt cél!)

Én és a kézműves babám boszorkány süvegben

Én és a kézműves babám boszorkány süvegben

Itt pedig Rongyboszorkányról pár fotó

One thought on “Érdekel boszorkány kalap készítése?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *