Bohém művészbabák – új évre!

Művészbaba – bohém felnőtteknek is

bohém művészbabák

bohém művészbabák

Mindent egyszerre szeretnék!
Vannak a gyerekek, a játékaik és aztán az anyukák, akik mindenféle dolgokra vágynak, nem feltétlen ugyanarra, mint a gyerekek.
Ezen szeretnék segíteni.
Legyen olyan babája a lányunknak – akár a fiúknak is -, aki anyukának is tud szórakozást nyújtani. Én kiválóan el tudok játszani ezekkel a figurákkal, úgy is, hogy be kell vallanom: a gyerekjátékok nagyobb része teljesen hidegen hagy!!

Bohém Leonóra

Leonóra a bohém

Leonóra a bohém

Bűnbánó Rongylord

Rongylord most bátran magára aggatott egy fejdíszt. Eredetileg Rongyladyé volt.
A bűnbánat másért lehet, de ezt még mi sem tudjuk pontosan…

Bűnbánó Lord

Bűnbánó Lord

Gertrúd lazít

Gertrúd egy lányos rózsaszín hercegős ruhát viselt, de felkapott rá egy vagányabb mellényt, hogy oldja kicsit ezt a tökéletesség hangulatot.

Gertrúd így lazít

Gertrúd így lazít

Háttértörténet

Egy illusztrátor kedves ismerősöm, Molnár Jacqueline öltöztette be a babákat nemrég. Jó volt látni, ahogy bátran összevariálta a darabokat. Gyerekeknek is pont ez benne a játék. Az eredményről itt vannak a fotók.

Öltöztetős baba – gyerekeknek is

Miközben idén kicsit felnőttesítem, ezt mindenképp szeretném így megtartani közben. Öltöztetős, gyerekjáték, és mindenképpen variálható marad. Sőt, idén tervezek sok kiegészítőt hozzá. És adok segítséget, hogy részben vagy akár teljes egészében ti is elkészíthessétek.

Játékbaba – nemcsak gyereknek?

Szerintem művészlelkű bohém felnőttek is egész nyugodtan megközelíthetik Rongyladyt. Kézbe lehet venni, és bármilyen történetet eljátszani vele. 🙂

Kreatívoknak

Hamarosan elmesélem, mit tervezek a 2016-os évre. Nem fogtok unatkozni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *