Helloanyu: megnyitó után?

Rongylady babák kiállítása és vásár

A Rongylady babákat megnézheted és megveheted továbbra is a Helloanyuban.
Ha a kiállítás alatt áprilisban vásárolsz babát, most ajándékot is választhatsz hozzá, a készlet erejéig babaruha, fekete haj, csillámos rokokó ruhás hűtőmágnes is (utóbbit még nem is mutattam 🙂 elvihető hozzá.

Az eladó babák megleshetők itt-ott a kiállításról készült fotókon és videókon is.

Online vásárlás

Négy baba közülük elérhető az online shopban.

Kreatív lányok – zsebpénzből

Ha anyukád nem veszi meg neked a babát, hanem ki kell gazdálkodnod, kitaláltam egy jó megoldást. Hamarosan készülnek babák, amik

******************* nincsenek teljesen elkészítve **********************

Választhatsz, te csinálsz-e neki ruhát, vagy bevállalod a frizura készítését, a szemének felvarrását, a behajlítható lábak és kezek elvarrását. Csinálunk majd alkalmakat, mikor ezeket megmutatom. Minél ügyesebb vagy, annál olcsóbban szerezhetsz babát. Akár pucérat és kopaszat, ami az én kicsi gyerekeimnek is a kedvence 🙂
Ha érdekel, írhatsz a megrendeles@rongylady.com címre, hogy mit szeretnél te megcsinálni. Most épp ezen kísérletezek 🙂

Fodrászos kaland

Arra pedig mindenképp lesz lehetőség, hogy csináld magad hajakat készíts! Viszem a paróka alapot, te pedig rakhatsz rá fonalat, filcet, anyagdarabokat, ami csak jólesik. Ettől kreatív a baba és a tulajdonosa.

DIY (csináld magad) foglalkozás

Ha bátortalanabb vagy, gyere hűtőmágnest vagdosni! Nézd meg az 5 éves nagylányt, milyen ügyesen készíti. Csak a sablonját szorítottam a papírhoz!

Csináld magad – legközelebb

Anyák napja előttre tervezem a következő foglalkozást. Hamarosan lesz hozzá esemény is a Rongylady facebook oldalon, ahol jelentkezhetsz.

One thought on “Helloanyu: megnyitó után?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *