VéleményekTi mondtátok a babáról

  • 8 éves Rozi mamája: “lányom imádja Leonórát, a ruhákat naponta cseréli, a hajakat dettó! Ő maga is elővette az én “hosszú ruháimat”, és hozzáöltözik! Mellette alszik a baba egy rózsaszínű párnán!”
  • B. Rita (8 éves lány anyukája): “Átszellemült mosollyal beszél Lili Rongylady-ről. Együtt alszik vele. Levetkőztetni szereti legjobban. Szeretne ő is ruhát varrni neki.”
  • 8 éves Júlia: “Én már nem játszok öltöztetős babákkal. De szívesen aludnék egy Rongyladyvel.”
  • Zoli, felnőtt: “Nem vagyok nő de tetszenek a babák, mert van bennük valami más ami más babáknak nincs. Talán egy csöppnyi élet??”Legtöbbet ezt hallottam

  • Sílusos
  • Minden éjjel vele alszik

Első vélemény

Egy kedves barátom bevállalta a kezdeteknél, hogy teszteli a babámat a lányan. Azt mondta, lánya elég tipikus ízlésű, azokat szereti, amiket a legtöbb kislány. Utólag bevallotta, “egy kanyi vasat nem adtam volna azért, hogy tetszeni fog neki. Nagyon meglepődtem, mennyire elvarázsolta ez a világ. Minden nap átöltöztette, este alvóruhát adott rá (ami eredetileg valószínűleg báli ruhának készült 🙂 ), a haját is mindig cserélgette a ruhához.” Mikor találkoztunk és szóba került a babája, átszellemült mosollyal beszélt róla. Ő volt az első Rongylady-rajongóm :), sose felejtem el!

Itt készülnek a combcsizmák, kis táskák a babáhozKész!

A közönségkedvenc kiegészítő – a combcsizma:

Csizma DIY - csináld magad

Csizma DIY – csináld magad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *