Amit sosem mertél megkérdezni: a kézműves babák kebleiről

Kézműves babák és a keblek

Nem szokott lenni nekik. És Rongyladynek? (Ő mindig imád különcködni)
Mindjárt elmesélem, hogy jön most ide ez az egész.

Szerinted?

Neked melyik tetszik? Rongylady dekoltázzsal vagy anélkül?

Hogy került elő ez a téma?

Már meséltem a kézműves titkaimról, a babák új testéről hajlítható lábbal és kézzel, az arcának titkáról, szeméről, parókájáról. Most elérkeztünk ide is.

Aktualitás

Benn varrok épp a bevásárlóközpontban: kézműves babákat a mozgólépcsőnél. El tudnék képzelni intimebb helyet is az épp aktuális tennivalómhoz. Ugyanis épp Rongylady kebleit formázom (varrom). 🙂

Szereted a rendhagyó dolgokat?

Már meséltem, hogy trendi kézműves babát szeretek készíteni. Például Rongyladyből fodrászos baba lett, pedig fodrászos kézműves baba nincs is. Vagyis eddig nem volt. Miért ne lehetne neki melle? Azért ez se ilyen egyszerű kérdés. Nézzük meg, hogy is vetődött fel a probléma.

Marie Antoinette tehet az egészről?

Nézd meg. Egy ilyen ruha szépségét hogy lehet rendes dekoltázs nélkül visszaadni?


18+ vagy nem

Ígérem, nem követem el a Monster High egyik gyakran felrótt hibáját, nincs Rongyladyben semmi zavaró szexualitás (sőt az anorexia is távol áll tőlük), ezek a babák abszolút valók kislányoknak is. Sőt, anyukájuknak, és testvéreiknek is (a kisfiam is imádja őket). Még a 3 év alatti babának sem lesz tőle baja, a szemük is biztonságos, persze felügyelet kell mellé.

Kismama és az intimitás

Míg kislányom a játszóházban van, a bevásárlóközpont egy “eldugott” kanapéján varrok. Első Rongylady cici 20 percig készül. Közben elsétál mellettem: egy mozgólépcsőzni tanuló kisfiú a mamájával, boltos lány felmosóval és óriásira felpolcolt mellekkel (bocsánat, most épp rááll a szemem 🙂 ), nénik bácsik fiatalok…. rengetegen.
És hol a kismama és az intimitás? Hát ez az! A kismama most én vagyok. Az intim babás helyzetekről meg jó, ha hamar belátjuk, úgyis kikerülnek a közönség elé. Mindenki rájön, hogy lehet szoptatni a szabadban, pelenkázni bárhol, gyereket sétáltatva terhesen az utcán ebédelni dobozból. Ehhez képest mi az: ciciket varrni egy folyosón? 🙂 (Elmélyült kreatív munka…) Azért Rongylady titkaira is vigyázok, amennyire sikerül, fedetlen kebleit nem mutogatom az arra járóknak.

Méret

Egyféle mellméretet csinálok, kb B-C kosár lesz. Brünhilda Rongyboszorkány annak idején kísérletezés közben (véletlenül 🙂 ) óriási melleket kapott, lehet rendelni majd olyat is, csak a ruhája nem lesz olyan könnyen variálható a többiekével.

Szerinted?

Úgy döntöttem, te választhatsz. Lesz Rongylady dekoltázzsal is meg anélkül is.
A ruhán kipróbálom majd, hogy két helyre lehessen rögzíteni a párizsi kapcsot.

Szeretnél még hallani a titkaimról?

Gyere ide, hogy ne maradj le semmiről 🙂

2 thoughts on “Amit sosem mertél megkérdezni: a kézműves babák kebleiről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *