Kalaposak, koronásak

Marilyn Rongy-Monroe

Marilyn Rongy-Monroe

Szeretem a határterületeket és a kombinálást

Ezek tények?

  • A babakészítés során sokak szerint egy kiegyensúlyozott, tökéletesen harmonikus édes kis dolog születik. Az enyém sose ilyen lett. Viszont Rongylady valódi.
  • A baba gyerekeknek való. Ha nem, akkor legalább felnőtteknek. Én ebben se hiszek. Az enyémek úgy készülnek a lányoknak, hogy anyukájuk is szívesen eljátszana velük.
  • Egy baba régi idők ruháját hordja. Vagy mai ruhákban jár. Az enyémek kalaposak és koronásak. Elmeséljem, miért?

Kik a koronásak?

A kisiskolás lányok ízlésvilága még elég egységes. Királylányt szeretnének. Rózsaszínt. Ha már igazán bevállalósak, akkor lilát is. Esetleg kéket.
Nekik királylányokat készítek rokokó ruhában. Nagy abroncsos szoknyával. Ezek nem szoborszerű babák. A régi korok jellegzetességeiből mai puha ruhát kapnak, amivel szabad játszani, sőt, kell is öltöztetni, mert az benne a legjobb.

Kik a kalaposak?

A ruhakiegészítők legalább olyan izgalmasak, mint a ruhák. Táska, cipő, kalap – minden babához kellenek. Divattervező is sok lány lenne szívesen. A XX. század ihlette Rongylady babákhoz lehet kiegészítőket tervezni. Nekem a kalap a kedvencem, talán az a legeredetibb egy babán.

Vegyem vagy készítsem?

Olyan sokféle stílust és változatos ruhadarabot szeret Rongylady, hogy lehetetlennek tűnhet a Rongyladyt öltöztető lányok minden igényét kielégíteni.
Ebben segítek.
Beszerezheted a ruhákat, kiegészítőket a Rongylady shopban.
És annál izgalmasabb a játék, minél több dolgot te is elkészítesz belőle a lányoddal. Ehhez adok szabásmintákat illetve csomagban megkaphatod a hozzávalókat.
Így sokszínű, folyton megújuló maradhat Rongylady.
Vagyis a válasz a kérdésre: vegyél is és készíts is. És terveidet, elkészült műveiteket meg is oszthatod velünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *