Kézműves babák az őskorban?! :)

Tarzan

A kezdetek

Azt hitted, Rongylady az ókorban született?
Igazából egy véletlennek köszönhetjük legújabb ismereteinket.
Már megint ez az időgép!

Előzmények és folytatás

Összefoglaló: Rongyhírek, szereplők és történetek.
De ha kihagyod és csak a mostani cikket olvasod, akkor is kapsz eleget!! 🙂

Időgép

Rongylady beszállt a rokokó korban és ekkor vette észre, hogy kifogyott a üzemanyag. Nem lett volna szabad ennyi korszakon át ugrabugrálni. De hát ismerjük Rongylady nyughatatlan természetét. Megmondták pedig: sose csukd be az ajtót. Innen már nincs visszaút. Hacsak….

El nem indul visszafelé!

El nem indul visszafelé?
Hát elindult. Gyorsan száguldott, egészen a ókorig tervezte. De ti okosan figyeltek, kitaláltátok: hát persze, hogy az őskorig jutott. Ki tudja azt már megmondani, miért történt.

Városi legenda?!

Egyesek szerint Rongylordot rosszul érintette, hogy barokk és rokokó ruhájában Rongylady nem látta már benne olyan erőteljesen a férfit. Dicsekedni akart izmos felsőtestével. Ez is csak egy városi legenda…? Elképzelhető. De ha engem kérdeztek, szerintem is ez a dicsekvésvágy lehetett az oka az őskorba keveredésnek, időgépben benne feledkezésnek.

Dzsungellakók

Akárhogy és akármiért történt. Egyszer csak megjelentek mindketten, RongyLady és RongyLord…. ha nem is az őskorban, de valami hasonlóban: a dzsungel közepén. RongyLordból Tarzan lett, RongyLady viszont…
kiszállás után azonnal ráesett egy leopárd hátára, így nem volt ideje átöltözni Jane-nek, a rokokó ruhában száguldoztak tovább a leopárddal…
Az óriási nagy szoknya csak fogyott… fogyott…
Végül egy egész csinos kis ruha maradt belőle. Olyan könnyű lett a súlya, hogy a leopárd már azt hitte, elvesztette utasát. RongyLady óvatosan lecsúszott a hátáról, elbújt egy bokor mögé és onnan leste, mikor jöhet elő újra.

Tarzan

Kikukucskált a bokorból. És meglátta…
Egy pillantás alatt visszaszeretett Tarzanba, a végre újra izmos és fess RongyLordba.

Aztán…

Következő rész: Tarzan, Jane nélkül

Kalandok

Rongyladyvel folyton történik valami. Akarod követni? 
Rongylady és Rongylord kalandjai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *